lördag 7 september 2013

Fotografering!

Igår åkte vi till Gekås. Riktigt lugnt där och vi fick handlat allt vi skulle ha och lite till. Men dumma som vi var satte vi ner William på golvet en stund, efter lite gnäll i kundvagnen. Det skulle vi ju inte ha gjort. Efter det var han inte alls sugen på att sitta i kundvagnen igen, utan ville hellre kolla in hyllan med skärmskydd eller något annat spännande. I samma veva lyckades jag knäcka till ryggen, så har gått runt med världens ryggont sedan dess.

Vi hade ju också bokat tid för fotografering där och blev verkligen supernöjd. Fick med 4 bilder hem och ett webbgalleri med resten att beställa ifrån. Blir säkert lite julklappar till mor- och farföräldrar.


Efter Gekås tillbringades resten av dagen med en storhandling på Willys, ett besök på Blomsterlandet och en hel del klagande över min rygg. Jag varken hann eller orkade baka till Williams kommande ettårs-kalas. Är bara tre veckor kvar och med tanke på allt vi har planerat innan dess får jag försöka hinna baka lite idag. Som tur är känns ryggen bättre. Vilket också är tur för att vi ikväll ska åka på släktkalas i makens hemtrakter. Ska bli extra kul då de flesta där aldrig har träffat William. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar