torsdag 26 september 2013

Bakdagar...

William har börjat krångla med sömnen på kvällen. Han har länge sovit två gånger på dagen, men vissa dagar har han nu börjat sova bara en gång. Nu känns det dock som om de dagarna han sovit två gånger är han inte trött på kvällen, och de dagar han bara sovit en gång är han så trött att han sover en liten stund men sedan vaknar till och blir superpigg. En sån kväll hade vi igår. William somnade klockan sju, vaknade klockan åtta och trots upprepade försök gick det inte att få han att somna om förrän strax efter elva. Med tanke på att han sedan vaknade tjugo över sex i morse, så förstår ni nog varför vi gick på en långpromenad redan strax efter åtta idag.

I förmiddags var det annars dags för vår sista familjegrupp. Kan inte säga att jag fått ut speciellt mycket av möterna. Har de senaste gångerna gått dit med tanken att den här träffen blir nog bättre och intressantare än den förra, men har varit besviken varje gång. William hade i alla fall kul idag och jag fick tillbringa större delen av tiden med att se efter vart han gått. I eftermiddags var vi i parken och tittade på fåren, getterna och hönerna. En av Williams favoritaktiviteter just nu.

När vi kom hem fortsatte vi att baka. Idag har vi gjort kanelbullar till Williams kalas och ostfrallor till frukost imorgon. Igår gjorde vi kärleksmums. Jag har alltid gillat att baka och de senaste dagarna har William faktiskt stått på en stol bredvid och tittat ner i skålen, vilket gjort det extra roligt.

Förhoppningsvis har vi lyckats bryta Williams jobbiga kvällar. Han vaknade till strax innan åtta, men var ganska enkel att få att somna om och nu har han sovit sedan dess. Skönt när jag och mannen får lite tid för varandra på kvällen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar